medewerker kijkt camera in

Jouw ontwikkeling, van groot belang

Ontwikkelen en opleiden

Geef jouw carrière een boost door je te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.

Jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling

Binnen Brabant Water ben je er zelf verantwoordelijk voor dat je flexibel inzetbaar bent en blijft. En dat je dus meebeweegt met de veranderende maatschappij en de veranderende eisen die het werk aan je stelt. Brabant Water faciliteert hierbij. Lees hier welke mogelijkheden Brabant Water onder andere biedt op het gebied van jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

Professionele ontwikkeling

Stroom jij over van ambitie? Mooi. Werken bij Brabant Water betekent namelijk dat jij je horizon kunt verbreden.

Je krijgt de kans om jezelf vakinhoudelijk verder te ontwikkelen

collega kijkt in camera

Wateropleidingen

Verdiep je in de watertechniek op mbo- of hbo-niveau en word een specialist op het gebied van drinkwater. Jij verdient de beste opleiding. Daarom werken wij samen met dé brancheopleider in de watersector. Dompel je onder in de wondere waterwereld.

collega in gesprek

Vakgerichte verdieping

Welke sprong je ook wilt maken in jouw carrière, bij Brabant Water kun je alle kanten op. Fris bijvoorbeeld jouw kennis op jouw vakgebied op door het volgen van een training of een vakgerichte opleiding. Bij ons krijg je volop mogelijkheden om jouw doelen na te jagen.

 

monteurs in opleiding

Opleidingscentrum

Goede technisch waterspecialisten zijn goud waard bij Brabant Water. En omdat ons vak zo bijzonder is, leiden wij je graag op tot technisch waterspecialist. Als enige drinkwaterbedrijf in Nederland hebben we een eigen opleidingscentrum waar wij je onderdompelen in het drinkwatervak. Eén dag in de week ga je naar school en de andere vier dagen sta je in de startblokken om datgene wat je leert in de praktijk te brengen. Onze opleidingen op een rij:

* mbo 2: monteur gas/water/warmte

* mbo 3: eerste monteur gas/water/warmte

* mbo 4: technicus water

Persoonlijke ontwikkeling

Jezelf ontwikkelen zodat jij kunt worden wie je wilt zijn. Ontwikkel jouw talenten, capaciteiten en competenties bij Brabant Water.

Jouw persoonlijke ontwikkeling, van groot belang.

ontwikkeling

Teamontwikkeling

Samen met plezier werken aan betere resultaten, dat is wat voortvloeit uit een goed samenspel. En samenwerken is essentieel binnen Brabant Water. Daarom zetten wij graag in op teamontwikkeling om het beste uit jouw team te halen. 

collega's in gesprek

Gerichte training

Aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Het verbreden en vergroten van jouw inzetbaarheid. Je krijgt de mogelijkheid om met gerichte individuele of groepstrainingen en cursussen hiermee aan de slag te gaan. 

successen delen

Intervisie

Buig je samen met jouw collega’s over vakinhoudelijke problemen of vraagstukken die zich in de dagelijkse praktijk voordoen. Jij helpt collega’s en andersom helpen collega’s jou om nog beter te worden in jouw werk. Een mooie win-win!

Heb je vragen?

Neem contact op met Kelly. Zij helpt jou graag verder!