liggend natuurgebied

Over Brabant Water

Betrouwbaar drinkwater nu en in de toekomst. Jouw bijdrage telt!

Lees alles over wat onze organisatie zo bijzonder en waardevol maakt.

Wat ons beweegt

Met onze 800 mensen zorgen we voor voldoende en betrouwbaar drinkwater voor heel Brabant. Onze klanten rekenen blindelings op ons. We doen ons werk met trots, enthousiasme en zorg voor mens, natuur en omgeving. 

Onze gedrevenheid zorgt ervoor dat wij nooit stilstaan. Urgente uitdagingen waar we voor staan, brengen ons bovendien in een stroomversnelling. Zo vragen  klimaatverandering, de toenemende watervraag en versnelde waterafvoer om een aanpak waarmee we zorgen voor een robuust drinkwatersysteem. Om ook voor komende generaties de drinkwatervoorziening betrouwbaar en betaalbaar te kunnen houden, zetten wij in op een vitaal leidingnet, bronbescherming, verkenning van mogelijke alternatieve bronnen en waterbesparing. Op die manier laten wij zien waar we voor staan: bewust. natuurlijk.

In de stroomversnelling

Als je bij Brabant Water werkt, heb je veel kennis en vakmanschap om je heen. We houden van ons product en denken in toekomstige oplossingen en innovaties. Dat kunnen wij niet alleen. Daarvoor hebben wij jouw kennis en frisse blik op zaken hard nodig. Innoveren begint met jouw talent. Naast jouw werkzaamheden die passen binnen je rol en functie kun je bij Brabant Water een rol van betekenis spelen voor de wereld om ons heen:

  • Geef een gastles op een lagere school om kinderen meer te weten te laten komen over kraanwater.
  • Participeer in een internationaal project om samen met lokale waterbedrijven de drinkwaterlevering te ontwikkelen.
  • Help mee met events waarin we onze klanten laten zien hoe drinkwater en natuur hand in hand gaan.

Bekijk hoe jij jouw talenten, kennis en kunde bij Brabant Water kunt ontwikkelen

Ga naar ontwikkelen en opleiden 

Onze werksfeer

Trots op ons werk, trots op ons team, trots op ons product; die trots en energie zijn voelbaar in onze organisatie. Met elkaar bouwen we aan gezamenlijk succes, want samen bereiken we meer dan alleen. En onze kwaliteitsstandaard ligt hoog. Wat de bron is van ons succes? Goed werkgeverschap staat op de eerste plek. Dat betekent dat wij een werkomgeving bieden waar veilig werken de norm is. En dat we een werksfeer creëren waarin jij je prettig, veilig en op je gemak voelt. 

Lees je verhalen van jouw toekomstige collega's

Bekijk alle verhalen