collega legt uit

Staf & Support

Met alléén techniek komen we er niet

Breng jouw specialisme in voor het beste resultaat.

Bewust. Natuurlijk.

Werken in, met en voor de natuur. We hebben 1 gezamenlijk doel: al ons geleverde drinkwater moet van goede kwaliteit zijn. Want met zo’n mooi en belangrijk product breng je iedereen binnen Noord-Brabant samen. Van particulieren tot grootgebruikers. En dat doe je het liefst binnen het vakgebied waar je uitblinkt. Van klantenservice tot inkoop, facilitair, HRM of Communicatie. We hebben het allemaal bij Brabant Water.

Vanuit alle kantoren leveren we aan 2,5 miljoen inwoners en bedrijven in Brabant drinkwater. En dat drinkwater komt vanuit de beste bronnen. Vanuit jouw vakgebied lever jij daar ook een belangrijke bijdrage aan.

Kantoor

Op onze kantoorlocaties vind je allerlei professionals. Iedereen blinkt hier uit in zijn eigen vak. Wat de belangrijkste drijfveer van onze mensen is?

De beste kwaliteit leveren natuurlijk. Herkenbaar?

medewerker aan telefoon

Heldere klantcommunicatie

Met 2,5 miljoen klanten kun jij je vast voorstellen dat er aardig wat vragen per dag binnenkomen. Geen paniek, de collega’s binnen het vakgebied Klant Contact en Klant Support hebben het antwoord. Net als jij, want plezier in het bieden van de beste klantenservice spat er bij jou van af. Via de chat, telefoon, social media of per e-mail. Tegelijkertijd werken onze afdelingen Klant Advies en Markt Ontwikkeling dag in dag uit aan onze klant journey's en innovatieve product- en marketingontwikkelingen.

kantoor

Goed geregeld

Van ons eigen wagenpark regelen tot beheer en onderhoud van onze gebouwen. De collega’s binnen dit vakgebied hebben het allemaal onder controle. Ook als het gaat over de financiële administratie van de hele business. Denk aan het goed in beeld hebben van de tarievenregeling van klanten of de exploitatiecijfers. Daarnaast vind je hier nog het focusgebied Inkoop & Logistiek, waar alle grote contracten liggen.

collega's in gesprek

Slim ingespeeld op onze omgeving

Slim ingespeeld op onze omgeving

Een breed begrip bij Brabant Water: Bestuurszaken. Hier vind je verschillende focusgebieden, namelijk de vakgebieden:

* Communicatie

* Strategie en omgeving

* Juridische zaken

collega's in gesprek

In-, door-, en uitstroom van medewerkers

Gericht op medewerkers- en organisatieontwikkeling. Daar zijn de collega’s binnen dit vakgebied goed in. Herkenbaar? Want dan voel jij je vast helemaal thuis binnen het servicecentrum, de salarisadministratie, recruitment of in een mooi HR-project. Hoe dan ook, jullie zorgen voor een hoge medewerkerstevredenheid. En daar zijn jullie trots op.

collega' kijkt camera in

Inspireer anderen

Een duidelijke richting aanwijzen voor de medewerkers van Brabant Water. Dat is pas doelgericht werken. Van het zorgen dat iedereen gemotiveerd is tot ieders talenten maximaal benutten. Dat is sterk leiderschap. Zo blijft iedereen groeien in zijn vak en blijft Brabant Water de beste kwaliteit leveren.

kantoor

Collega's aan het woord

Heb je vragen?

Neem contact op met Kelly. Zij helpt jou graag verder!