studenten

Stage en afstuderen

Een verfrissende ervaring voor de rest van je carrière

Kom bij ons stage lopen, afstuderen of ervaring op doen in een bijbaan.

Stage en afstuderen

Wij dagen je uit!

Natuurlijk kun je daarbij altijd rekenen op goede begeleiding. Je komt immers bij ons om iets te leren. Maar wij dagen je ook uit om jouw stempel te drukken op het werk en resultaat. Je doet bij ons waardevolle werkervaring op waar je je hele leven plezier van zult hebben!

Bij ons zit je goed

Tijdens je stage loop je mee of werk je zelfstandig aan een opdracht. Je bent volwaardig onderdeel van het team waarin je werkt en je kunt met vragen altijd terecht bij je collega’s. Die niet alleen veel vakkennis en ervaring hebben, maar ook met plezier werken. Je ontvangt een stagevergoeding en bouwt ook verlof op over de uren die je werkt. Alle voorwaarden om er een leerzame, leuke en succesvolle stage van te maken zijn aanwezig!

Jouw kijk brengt ons verder

Onze medewerkers investeren continu in hun eigen ontwikkeling. Dat jij bij ons stage loopt, is daarom ook voor ons waardevol. Als stagiair binnen onze organisatie vallen je vast dingen op die anders of beter zouden kunnen. Deel dit vooral met ons, want zo leren wij ook van jou!

high five

Bijbaan

Er komt heel wat slimme techniek kijken om ons drinkwater 24/7 in heel Brabant uit de kraan te laten komen. Als werkstudent ga jij bijdragen aan omvangrijke projecten om onze drinkwatervoorziening toekomstbestendig te maken, waarbij duurzaamheid en innovatie voorop staan. Je brengt wat je leert tijdens je studie meteen in de praktijk, leert van de vakkennis en ervaring van je collega’s en komt in contact met andere mensen en bedrijven uit het vakgebied.

Jouw bijbaan:

- Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar;

- Je ontvangt een passend salaris en arbeidsvoorwaarden op basis van jouw opleidingsniveau en ervaring;

- Je doet (technisch) relevante werkervaring op;

- Je werkt, leert en hebt plezier;

- Je bouwt aan je cv en netwerk;

- Je geeft jouw loopbaan een kick-start.

Heb je vragen?

Neem contact op met Patty. Ze helpt je graag verder!