studenten

Stage en afstuderen

Een verfrissende ervaring voor de rest van je carrière

Kom bij ons stage lopen of afstuderen.

Jouw bijdrage is van groot belang

Stagelopen bij hét drinkwaterbedrijf waar je een bijdrage levert aan de samenleving van Noord-Brabant. Dat klinkt al als een hele verantwoordelijkheid, toch? Geen zorgen, daar gaan we je gewoon bij helpen. Terwijl je werkt aan uitdagende projecten staat er altijd een begeleider voor je klaar. Of een andere collega die wat extra tijd voor je vrijmaakt. En dat geldt zowel tijdens jouw meewerk- als afstudeerstage.

“Een half jaar heb ik stagegelopen op de HR afdeling. Door de afwisseling in mijn taken en leuke projecten waaraan ik een bijdrage mocht leveren heb ik een hele leerzame stage gehad. Ook heb ik Brabant Water geholpen aan een onderzoeksrapport over het onboarding van nieuwe medewerkers. Het voelde fijn om ook écht iets achter te laten''

Rozelinde van Doorn, stagiaire afdeling HRM

Maak Brabant Water van dichtbij mee terwijl je ervaring opdoet voor de rest van je carrière. Ontdek in de stagevacatures wat vooral bij je past of meld je aan via een open sollicitatie. Dan zorgen we er samen voor dat jouw (afstudeer)stageperiode er eentje is die je de rest van je leven bijblijft.

high five

Heb je vragen?

Neem contact op met Kelly. Zij helpt jou graag verder!