medewerker installatie

Ons werk. Van groot belang.

Waarom werken bij ons?

Omdat wij zorgen voor voldoende en betrouwbaar drinkwater, nu én later. Daar wil jij aan bijdragen.

Wat ons beweegt

Met ruim 800 collega's zorgen we ervoor dat 2,6 miljoen Brabanders dag en nacht betrouwbaar drinkwater uit de kraan krijgen. Water uit één van de bronnen gelegen in 1.600 hectare natuurgebied. Via een leidingnet van ruim 18.000 kilometer geleverd.  Water uit de kraan lijkt wel heel vanzelfsprekend, maar is eigenlijk heel bijzonder. Welke functie je bij Brabant Water ook hebt, je maakt deel uit van iets groters. Jouw werk is van groot belang.

In de stroomversnelling

Onze gedrevenheid zorgt ervoor dat wij nooit stilstaan. Urgente uitdagingen waar we voor staan, brengen ons bovendien in een stroomversnelling. Zo vragen klimaatverandering, de toenemende watervraag en versnelde waterafvoer om een aanpak waarmee we zorgen voor een robuust drinkwatersysteem.

Lees meer

natuur

Op Pad

Om ook voor komende generaties de drinkwatervoorziening betrouwbaar en betaalbaar te kunnen houden, moeten we flexibel en vindingrijk zijn. Meebewegen en ons continu aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Daarom zijn we binnen Brabant Water Op Pad: een traject waarbij iedere collega wordt uitgedaagd om nieuwe routes te verkennen en stappen te zetten op het gebied van lef, eigenaarschap en samenwerking. Met als doel het beste drinkwaterbedrijf van Nederland te zijn én blijven!

Ga jij ook met ons mee Op Pad?

Werksfeer

Bij Brabant Water zijn we trots. Op ons werk, ons product, onze collega's. De lat ligt hoog wat betreft kwaliteit en resultaat. We stellen hoge eisen aan onze mensen en daar hoort goed werkgeverschap tegenover te staan, vinden wij. Dit betekent dat we jou voorop stellen. Dat begint ermee dat veilig werken de norm is en we een werkomgeving bieden waarin jij je prettig voelt. Verder staat jouw ontwikkeling centraal. Fouten maken mag, initiatief wordt beloond en succes vieren we graag. Met Bossche bollen of een worstenbroodje bijvoorbeeld. 

Lees hieronder de verhalen van jouw toekomstige collega's

high five
2 medewerkers

JOUW WERK. JIJ. VAN GROOT BELANG.

Jij kunt er dan ook op rekenen dat Brabant Water jouw werk goed waardeert, graag in je investeert en zorgt dat je gezond en veilig kunt werken. We bieden je daarom een aantal bijzonder fijne arbeidsvoorwaarden.

Verbaas je over ons aanbod

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk onze vacatures!
Bekijk alle vacatures