monteursbus

Uitvoering

Gedreven door techniek

Werken met de nieuwste technieken en materialen.

Zonder jou zijn wij nergens

Voordat ons drinkwater uit de kraan komt, heeft het al een lange weg afgelegd. Om dit in goede banen te leiden, zijn onder andere onze monteurs van groot belang. Binnen Brabant Water kennen we twee specialisaties binnen het vakgebied uitvoering; monteur drinkwaterdistributie of monteur waterproductie. 

Monteur Drinkwater

Als monteur drinkwater werk je aan ons leidingnet van meer dan 18.000 kilometer. Heb je een achtergrond in gas- of water en heb jij al voldoende ervaring om zelfstandig aan de slag te gaan? Als monteur water ben je van harte welkom.

Wil jij je juist gaan ontwikkelen in het vakgebied en word je enthousiast van techniek? In ons eigen opleidingscentrum word je opgeleid tot eerste monteur water en kan jij je mbo niveau-3 diploma gas-water-warmte halen. 

Meer weten over dit opleidingstraject?

Monteur Waterproductie

Voordat het water in ons leidingnet komt,  wordt het in onze waterproductiebedrijven onder andere gezuiverd. Goed onderhouden installaties zijn van belang voor de kwaliteit en continuïteit van onze drinkwaterlevering. Je kunt op onze waterproductiebedrijven aan de slag als onderhoudsmedewerker of monteur. Onze monteur Jan Broeren vertelt je hoe jouw dag eruit kan zien:

''Je komt aan op het pompstation om preventief onderhoud te doen aan een binneninstallatie. Jouw telefoon gaat en je wordt opgeroepen voor een spoedklus, de vloer op een pompstation in de buurt staat blank. Je gaat er meteen op af. Dat maakt je werk zo leuk. Geen dag is hetzelfde.''

Alles om je werk goed te kunnen doen

Waar je ook werkt: je hebt alle materialen en kennis bij de hand om een oplossing te vinden. Je krijgt de beschikking over een monteursbus, iPhone, tablet en een lunchvergoeding.  

aan het werk leidingnet

Collega's aan het woord

Heb je vragen?

Neem contact op met Debbie. Ze helpt je graag verder!